Centre Especial de Treball d’Arep
Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental

932 432 041 o et truquem?
RESPONSABILITAT SOCIAL

T'imagines renunciar un dia al teu cafè amb llet i dibuixar un somriure per persones amb especials capacitats? Són persones molt especials, de fet són herois. Lluiten contra tots els que els deien durant tota la seva vida que no són capaços de treballar i avui en dia reparteixen diàriament paquets a la seva ciutat. Els herois i heroïnes són persones amb malaltia mental greu.

T'imagines que reunim 2.500 persones que renunciïn per un dia al seu cafè i facin d'un somni una realitat per aquests herois? Nosaltres creiem que és possible. Si ets un de nosaltres, els somiadors que mai deixen d'intentar-ho, et necessitem.

Entra a Mi grano de Arena y fes possible la comrpa d'un tricicle elèctric per al repartiment diari de paquets i somriures. A canvi, publicarem el teu nom al tricicle i t'inclourem al club de somiadors més valents.

t3-juan-5982.jpgLa misión de La Calaixera es crear y mantener puestos de trabajo para personas con enfermedad mental, mejorando su calidad de vida, augmentando lal producción e inserción de los trabajadores.